Mackdag 2012 was heerlijk
| 14:37 | Truckstar Redactie

Mackdag 2012 was heerlijk

De Truckstar Mackdag 2012 was een heerlijk truck-evenement, zoals altijd, maar nu wel op een nieuwe plek!

Organisator Willem Kuiper heeft afscheid moeten nemen van zijn geliefde Veemarkt-terrein in Utrecht. Het vinden van een nieuwe locatie was niet gemakkelijk, maar het Amstelborgh Borchland-terrein in Amsterdam Zuid-Oost is een prima locatie gebleken.

Van de Mackdag 2012 hebben we een foto-album gemaakt. 

Naast de vele Macks, Kenworths, Peterbilts, Internationals, etc, waren er zeer veel kranen, zwaartransport-combinaties, klassiekers en FTF’s. Maar ook de nieuwe Volvo FH was van de partij, en die trok de gehele dag drommen mensen. Ook mooi: de Amerikaanse brandweerwagen uit Honey Brook, Pennsylvania.

Mackdag 2012 was heerlijk

Iets knusser
Het nieuwe terrein in Amsterdam is echter iets kleiner dan het Veemarkt-terrein in Utrecht. De trucks en kranen stonden daarom iets knusser op elkaar dan we gewend waren.

De relaxte sfeer was echter als vanouds, evenals de chauffeursmarkt binnen, en de mooie optredens van Savannah, Dick van Altena en Henk Wijngaard.

Ook interessant was het weer: De afgelopen jaren scheen in Utrecht volop de zon tijdens de Mackdag. Kuiper had de zon echter meegenomen vanuit Utrecht, zodat het ook in Amsterdam prima toeven was op het buitenterrein!

Extra foto's Truckstar 02/2015

Extra foto's Truckstar 02/2015

Mackdag 2012 was heerlijk

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie