Chauffeurs proeven aan nieuwe Actros
| 11:17 | Truckstar Redactie

Chauffeurs proeven aan nieuwe Actros

Momenteel zijn de chauffeursdagen met de nieuwe Mercedes-Benz Actros gaande, en die zijn een succes!

Op 22 september reed een grote groep chauffeurs met de Actros vanuit Mercedes-dealer Hogenbirk bij Rotterdam. Afgelopen zaterdag 29 september reden opnieuw vele chauffeurs een mooi rondje vanuit dealer Wensink in Apeldoorn.

Schitterend
Eén van de chauffeurs in Apeldoorn was Bert van de Werfhorst (23) uit Barneveld. “Dit is nieuw, en ik vind het een schitterende, comfortabele auto. Het rijgedrag is goed!” zegt Bert, (zie foto).

Chauffeurs proeven aan nieuwe Actros

“Ik rij zelf met een MP2-Actros 2540 bij Spelt Transport in Lunteren. Dat is vooral nationaal transport met kalveren.” Voor Bert was dit dus een mooie gelegenheid om de stap van MP2 naar de nieuwe Actros te ervaren.

Overigens werden de chauffeurs in Apeldoorn flink in de watten gelegd met bijvoorbeeld een prima catering-service de gehele dag. Maar er was ook een afvaardiging van VDO, om chauffeurs antwoorden te geven over de digitale tachograaf. En met iedere chauffeur reed een demo-chauffeur van Mercedes-Benz mee, die de deelnemers ook onderweg alles over de Actros uitlegden.

Komende zaterdag krijgt een nieuwe groep chauffeurs de kans om een lekker rondje te rijden vanuit truckdealer Rüttchen in Tilburg. Opgeven voor die dag is niet meer mogelijk.

Chauffeurs proeven aan nieuwe Actros

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie