Dagmenu via Facebook
| 14:12 | Truckstar Redactie

Lang leve Truckstar!

Meestal maken we nieuws met Truckstar, vandaag zijn we in het nieuws. Misschien had je het al meegekregen: Truckstar krijgt in 2014 mogelijk een nieuwe eigenaar.

Het moederbedrijf van Truckstar, Sanoma Media, heeft besloten om een aantal tijdschriften te gaan verkopen. Daar is Truckstar er eentje van. Dat betekent dat Truckstar een nieuwe eigenaar krijgt en mogelijk een nieuw redactie-adres. Verder verandert er niets: we maken het mooiste en grootste chauffeursmagazine van Europa en dat blijven we doen. Vandaag komt nummer 12 uit en die staat weer boordevol leuke verhalen. De redactie zit voor 2014 vol met plannen. Op 26 en 27 juli gaan we knallen op het Truckstar Festival. En over een jaar, in december 2014, vieren we ons 35-jarig jubileum met hopelijk de dikste Truckstar ooit.

2 Reacties
  1. Ik heb het inderdaad ook gehoord vanmorgen op Transport radio.Ik zou willen zeggen,aan Truckstar nieuwe eigenaar.verander niks.Want het is een toffe maandblad.En het Truckstar festival is ieder jaar een groot feest,met veel gezelligheid.

    Groetjes van Edwin Dijkstra

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie