Fraaie Vogelzang voor Harry van Dalen
| 16:30 | Truckstar Redactie

Fraaie Vogelzang voor Harry van Dalen

De Volvo FH16 van Harry van Dalen is een opvallende verschijning. Sinds kort hangt er een keurige nieuwe Vogelzang trailer aan de schotel.

“Ik vervoer hoofdzakelijk gebakken straatstenen,” vertelt eigenrijder Harry van Dalen. “Deze zijn bedoeld voor zowel infrastructurele projecten en stadsrenovaties, maar ook voor de particuliere sector. Het materiaal waarmee ik werk, moet tiptop in orde zijn en mijn oude oplegger was aan vervanging toe. Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met VB Trailerbouw”.

Maatwerk

De nieuwe trailer, een 3-asser met dubbele montage en brede kraanbaan, wordt door Harry al enkele weken volop ingezet. “Tot volle tevredenheid. De samenstelling van de oplegger is in nauw overleg met de trailerbouwer tot stand gekomen; deze is echt volledig naar mijn wensen en inzicht gebouwd’’.

Onder de pannen

Volgens Harry is hij de aankomende jaren weer compleet onder de pannen. De oplegger is supersolide en bevalt uitstekend. Zijn trekker uit 2010 ziet er nog als nieuw uit en tezamen staat er een prachtspul op de weg!

Fraaie Vogelzang voor Harry van Dalen
De fraaie Volvo uit 2010 (foto: Special trucks)

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie