'Jouw Truck-start' Facebookactie
| 18:22 | Truckstar Redactie

‘Jouw Truck-start’ Facebookactie

Truckstar organiseert de Facebookactie ‘Jouw Truck-start’. Post een foto van je allereerste truckervaring en win!

De passie voor wegtransport ontstaat vaak al op jonge leeftijd. Niet alleen bij chauffeurs, maar ook bij de redactieleden van Truckstar. Bij het terugvinden van een aantal nostalgische kiekjes, ontstond spontaan het idee om hier een Facebookactie voor op touw te zetten.

Hoe werkt het?

De actie is eenvoudig: post een goede foto (liefst uit het pré-digitale tijdperk) op onze Facebookpagina, van het moment waarop voor jou de passie voor vrachtwagens begon. Voor de leukste inzendingen stellen we een flink prijzenpakket samen dat de moeite meer dan loont. En slaat de actie leuk aan? Dan besteden we er uiteraard aandacht aan in het magazine. Heb je onze Facebook pagina nog niet ontdekt? Dan vind je hier de link.

'Jouw Truck-start' Facebookactie
Onze medewerker Marco Bloem was op jonge leeftijd al gek op vers afgeleverde trucks

Spelregels

Om binnen de sfeer van het blad te blijven, kreeg de actie een naam die de lading dekt: ‘Jouw Truck-start’. En hoewel we er van overtuigd zijn dat de liefde bij sommigen al als baby begon, zijn we niet op zoek naar die foto’s. Verder moet het een foto betreffen van jezelf met een vrachtwagen, en geven we de voorkeur aan ingescande foto’s. Vermeld bij de posting op Facebook ook het jaartal waarin de foto is genomen en eventueel andere leuke wetenswaardigheden. Wij zullen de foto’s vervolgens in een album op onze Facebook pagina plaatsen.

Inzenden

Zoals genoemd: voor de leukste inzendingen stellen we mooie prijzen beschikbaar. De actie start vandaag en loopt tot vrijdag 11 oktober 12.00 uur. Heb je zelf geen Facebook? Post hem dan via een vriend, familielid of collega. Het Facebook fotoalbum vind je hier. We zien uit naar jouw Truck-start foto!

'Jouw Truck-start' Facebookactie
Redacteur Korneel Luth, begin 2000. Er was reeds sprake van rijbewijs C, maar tijdens een weekendje mee luchtvracht rijden kreeg de liefde voor trucks een extra impuls!

Merendeel chauffeurs heeft vaste auto
Een tikkeltje hoogmoedig was hij wel, collega Klaas-Jan van Roekel begin jaren 90


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie