De DAF van Jos Jansen is de mooiste!
| 18:05 | Korneel Luth

De DAF van Jos Jansen is de mooiste!

De fantastische DAF XF 460 van Jos Jansen is de Mooiste Truck van Nederland 2015!

De jury is het er unaniem over eens: De DAF XF van Jos Jansen staat als een huis!

De tweede plaats is voor de Scania R500 van Chris Verbeek. De derde plaats is voor de Volvo FH 500 van Weeda Transport.

Uiterst origineel

De jury was diep onder de indruk van de DAF XF van Jos Jansen. De auto is uiterst origineel en heeft prachtige deels zelfbedachte en uitgewerkte elementen. Dit zijn de dichtgewerkte skylights in het dak, de klassieke DAF-letters boven de grille maar ook de prachtig vlak gemaakte achterwand.

Volgens de jury komt dit alles zeer goed uit de verf. In combinatie met mooie, goed passende kleuren in een goed gedoseerd kleuren-schema staat er een superstrakke, warme, prachtige trekker.

Het interieur oogt mooi, rustig, en is uitgevoerd met nostalgische details.

Historisch moment

De verkiezing van de DAF XF van Jos Jansen is een historisch moment. Tien jaar lang wonnen Scania’s de titel Mooiste Truck van Nederland. Nu staat er een heerlijke, dikke DAF die de prestigieuze titel mee naar huis neemt.

Scania R500 Chris Verbeek

De Scania R500 van Chris Verbeek viel eveneens goed in de smaak. Deze aardappelhandelaar weet hoe een auto waar dagelijks hard mee wordt gewerkt tot een fraai geheel moet worden gemaakt. De auto is tot in de puntjes verzorgd. In de nieuwe kleurstelling is het een opvallende verschijning op de weg.

Mooiste Truck Verkiezing

Deze prachtige pieperkar van Chris Verbeek behaalde de tweede plaats

Volvo FH 500 Weeda

De Volvo FH 500 van Weeda is een auto in de typische Weeda-stijl. De trailer is al twaalf jaar oud, maar heeft een bijzonder detail: belettering op het dak. Over de opbouw van de trekker is goed nagedacht, het Volvo-front is knap aangepast.

Mooiste Truck Verkiezing

Strakke nieuwe Volvo met een al elf jaar oude trailer

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie