| 13:42 | Arjan Olsthoorn

8 keer Scania voor Coldservice Veghel

Coldservice Veghel tekent voor acht Scania R410 4×2 trekkers voorzien van een Highline cabine. “Het bewezen zuinige verbruik van de zescilinder 410 pk sterke motor speelt bij ons een belangrijke rol.”

De acht nieuwe Scania’s die binnenkort gaan rijden, zijn gedeeltelijk als vervanging van bestaande voertuigen en gedeeltelijk als uitbreiding. “We hebben goede ervaringen met de 410 pk motor,” vertelt CEO Maickel Versantvoort. “Wij rijden voornamelijk Nederland en Benelux. Daar presteren deze motoren heel zuinig en zijn ze betrouwbaar gebleken. We hebben ze optimaal veilig uitgerust met een retarder, ACC en het LED pakket. Vooral de ACC zien wij als een actief veiligheidssysteem omdat het automatisch voldoende afstand tot de voorganger houdt. Voor de chauffeur is er een Driver pakket met een koelkast, de premium stoel en het grote infotainmentscherm met onder meer DAB+, duo bluetooth en navigatiesysteem.”

Bij de dienstverlening van Coldservice Veghel hoort ook het transport. “We hebben momenteel een 40-tal trucks rijden, waarvan het merendeel Scania. We kiezen steeds meer voor dat merk. In aanschaf zijn ze zeker niet de goedkoopste. Maar we merken iedere keer weer dat over de hele looptijd van de truck de TCO beter is dan bij andere merken. Dat zit hem niet alleen in het lage verbruik, al telt dat bij ons heel zwaar mee. Het zit hem ook in de goede uptime en de hoge betrouwbaarheid van het voertuig. En dat is waar de relatie met de Scaniadealer een rol speelt. Samen met de dealer hebben wij een soort partnership voor onze mobiliteit. Want net zoals wij als Coldservice Veghel onze klanten willen ontzorgen, is dat wat Scania Veghel voor ons moet doen. Waarbij aangetekend, dat wij voor alle Scania voertuigen een fullservice contract hebben afgesloten.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie