| 13:40 | Korneel Luth

Zondag spektakel op Dakar Preproloog

Komende zondag barst het Dakar-geweld weer los.

De Nederlandse Dakarteams komen zondag 9 november op spectaculaire wijze in actie tijdens de Dakar Preproloog op het Eurocircuit in Valkenswaard.

Opmaat naar de Dakar Rally

Dit is de opmaat naar de echte Dakar Rally die begin januari in Zuid-Amerika verreden zal worden. Hier doet opnieuw een heel aantal Nederlandse teams aan mee, met auto’s, motoren, maar vooral met dikke trucks natuurlijk!

Een aantal deelnemers aan onze Mail en Win-actie heeft gratis toegang tot de Dakar Preproloog; zij hebben kaartjes van ons gekregen!

Maar als jij buiten de boot bent gevallen en je wilt alsnog, dan kun je ze via deze link bestellen.

Wij zijn zelf overigens ook aanwezig met onze Truckstar-stand, dus we zien je zondag!

1 Reactie
  1. Elk jaar weer vind dit evenement plaats , en elk jaar is het vreemd dat er geen ongelukken gebeuren. Ik vind het ontverantwoordelijk dat er autos en vrachtauto s zo dicht bij het publiek heen racen, zonder dat er afdoende ruimte tussen baan en publiek is. Het is wachten tot dat dit eens goed verkeerd afloopt. Even voor alle duidelijkheid ik ben een groot dakar fan en racefan , maar hou ook de veiligheid goed in het oog. Ben vlaggenist bij motorcross wedstrijden en heb al vele ongelukken zien gebeuren.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie