Winnaar Amerikareis bekendgemaakt!
| 14:53 | Korneel Luth

Winnaar Amerikareis bekendgemaakt!

Een Truckstar-abonnee heeft een bijzonder telefoontje gekregen.

Truckstar-abonnee Frankwin Peters is de winnaar van onze grote jubileum-prijsvraag; hij wint een reis naar Amerika voor twee personen en gaat mee met de Truckstar Amerikareis 2016!

Frankwin is chauffeur bij Van Ewijk uit Wijchen en is ’s ochtends nietsvermoedend onderweg in België als hij wordt gebeld door de marketing-afdeling van Truckstar. De mededeling is simpel. Er is geloot onder alle deelnemers en Frankwin wint de reis naar Amerika.

Perplex!

“Ik sta perplex!” roept Frankwin aan de telefoon. “Ik ben al vanaf 1982 lid van Truckstar, ik heb altijd de sticker op mijn truck, en val nu echt met mijn neus in de boter, wow!”

Maar zoveel geluk als vandaag had Frankwin niet altijd, zo blijkt als we even verder praten: “Eind 2011 ben ik opgenomen met bloedkanker. Het was letterlijk erop of eronder. Ik ben uiteindelijk genezen, maar toen ik in juli 2012 weer uit het ziekenhuis kwam, raakte ik mijn vrouw kwijt.”

Helemaal top!

Het gaat gelukkig weer stukken beter. Frankwin: “Sinds januari woont mijn jongste zoon weer bij mij. Dat doet me heel erg goed. En het winnen van deze Amerikareis is helemaal top!”

En zo is het. Frankwin mag ook nog eens iemand meenemen en zal met de andere deelnemers aan de Amerikareis naar Salt Lake City, Utah vliegen. Vanaf daar begint de reis pas echt en gaat men per luxe SUV naar de zoutvlaktes van Bonneville, maar ook naar Portland, Oregon; Seattle, Washington en Vancouver Island in Canada. Bezoeken aan de Western Star-fabriek en Boeing-fabriek, evenals een truck show zijn in het programma opgenomen.

Namens het gehele Truckstar-team: Frankwin, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze prachtprijs!

Klik hier om het volledige reisprogramma te lezen

Truckstar Amerikareis 2016

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie