| 08:46 | Jasper Egberts

Wezenberg bestelt 134 Scania’s

Wezenberg Transport uit IJsselmuiden heeft met een order voor 134 nieuwe Scania’s opnieuw haar vertrouwen uitgesproken in het Zweedse merk. De twee- en drie-assige trekkers, van het type R410, R450 en R500, worden over een periode van een kleine drie jaar uitgeleverd. De trucks worden door de vestiging in Zwolle bij Wezenberg afgeleverd.

Logische keuze

Directeur Gert Wezenberg licht toe: “De Scania trucks zijn al vele jaren een bewezen factor in ons wagenpark en veel chauffeurs waarderen het werken met dit merk. We hebben inmiddels goede ervaringen opgedaan met de nieuwe Scania’s; de truck functioneert naar behoren en het brandstofverbruik is goed. Onder andere om deze redenen hebben we wederom voor Scania gekozen.”

Wezenberg Transport

Wezenberg Transport met vestigingen in IJsselmuiden, Zwolle en Nieuwegein is een transportbedrijf gespecialiseerd in koeltransport en distributie van AGF-producten en levensmiddelen, zowel nationaal als internationaal. Winkeldistributie, losgestort vervoer van AGF-producten en multimodaal transport behoren ook tot de specialismen. De historie van het bedrijf gaat terug tot 1945. Van origine is Wezenberg een specialist in groente en fruittransport, maar het familiebedrijf met vier generaties heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het wagenpark bestaat uit 158 trekkende eenheden en 240 opleggers. De trucks zijn doorgaans niet ouder dan 2 jaar.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie