Samenwerking R. Vos en Nijhof-Wassink
| 17:40 | Truckstar Redactie

Samenwerking R. Vos en Nijhof-Wassink

Vanaf 1 september gaan R. Vos Transporten uit Schaijk en Nijhof-Wassink uit Rijssen een intensieve samenwerking aan.

Onder volledige zelfstandigheid zal R. Vos Transporten een deel van het neutrale wagenpark bij SilFit onderbrengen, welke reeds de rit- en routeplanning voor het neutrale wagenpark van Nijhof-Wassink verzorgd. SilFit is een in 2010 gestarte onderneming die de transportplanning voor meerdere vervoerders tegelijk verzorgd. In de mengvoedersector zijn vrachtauto’s doorgaans voorzien van de huisstijl van de producent en daarbij is het niet de bedoeling dat zo’n voertuig ook ladingen van concurrenten meeneemt. Dit leidt tot veel lege kilometers en om dit te voorkomen wordt er binnen SilFit samengewerkt.

Mengvoedercombinaties

Vanuit Rijssen worden vanaf 1 september ruim 100 mengvoedercombinaties aangestuurd waarvan er 65 rijden in de kleurstelling van opdrachtgevers alsmede een 40-tal neutrale combinaties. Door deze samenwerking ontstaat een dienstverlener welke nog beter, sneller en efficiënter kan inspelen op de transportbehoefte van vele opdrachtgevers. Waar mengvoedertransport voorheen veelal regionaal georiënteerd was, wordt heden ten dage veel transport over de landsgrenzen uitgevoerd.

Betere dekking

Door de samenwerking krijgen beide partijen een betere dekking met een nog groter netwerk waardoor R. Vos Transporten en Nijhof-Wassink perfect in staat zijn om die oplossing te bieden die opdrachtgevers mogen verwachten. De bedrijven hebben de beschikking over standplaatsen in Noord-, Midden-, Oost- en Zuid-Nederland. Daarnaast heeft Nijhof-Wassink in Duitsland en België, door de overname van Janssens Feed Transport, inmiddels ook vestigingen.   

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie