Poetspakket special interior winactie truckstar
| 09:04 | Femke Ooms

Geldig van 18 maart 2021 tot 14 april 2021

Win een poetspakket t.w.v. € 84,99!

Doe mee & win! Je kunt meedoen t/m 14 april 2021.

De winnaars van het poetspakket zijn: D. Dam, D. van Zoest, L. Kater, T. Geyssens, L. van der Kroon, R. Schuurman, H. Geers, A. Douglas, W. Oskam, R. Rass, R. ter Plegt, E. van der Wal, P. Kraaiveld, M. Rossen en H. Hoekstra.

5 Reacties
  1. Ik ben bijna 52 jaar en poets al van af klein ventje als ik met mijn buur jongen naar Italië mee ging nu heden ten dage rij ik iedere week zelf Italië en poets nog iedere rit of me leven er van af hangt !!

  2. ik doe mee voor mijn vader want die doet er alles aan voor zijn wagen om schoon te krijgen maar lukt niet altijd nu dit proberen. zal super leuk zijn om hem te verassen

  3. Hallo ik doe namens mijn zoon mee met de winactie. Mijn zoon is verstandelijk beperkt en door deze actie willen we graag dat hij iets terug kan doen voor iemand die met hem afgelopen jaar even een trukkersrit gedaan heeft. Alle truck ritten met gehandicapte mensen zijn al even van de baan. Ik vroeg chauffeur Sharon of het misschien mogelijk was dat ze samen met onze zoon en mijn man als begeleiding een toer rit wilde doen. Ik had eigenlijk niet gedacht dat het mogelijk zou zijn. Maar met inachtname van alle regels volgens de RIVM heeft ze dit heel graag willen doen, en onze zoon heeft enorm genoten van het uitje. Doordat wij dit hebben gedeeld op facebook heeft ook een andere chauffeur zijn broer met een verstandelijke handicap deze actie gedaan. Alle 4 en begeleiders hebben ontzettend genoten van de kans.En daarom gun ik mijn zoon een kans om wat terug te doen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie