BosDaalen
| 13:06 | Arjan Olsthoorn

Logisteed Ltd. neemt BosDaalen over

BosDaalen, een toonaangevend bedrijf op het gebied van geconditioneerd vervoer, maakt met genoegen de succesvolle overeenkomst met Logisteed Ltd. bekend. Door deze samenwerking met Logisteed is BosDaalen vastbesloten haar sterke positie in geconditioneerd groupage vervoer in de regio’s Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk verder uit te breiden.

Logisteed Ltd. is opgericht in 1950 en is actief in 28 landen met 808 vestigingslocaties. Het bedrijf heeft een aanzienlijk personeelsbestand van meer dan 46.000 medewerkers. Ze zijn een full-service logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in de behandeling en opslag van algemene goederen, evenals geconditioneerde logistiek voor farmaceutische en bederfelijke goederen. De Europese tak heeft vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Logisteed Europe is onderdeel van de in Japan gevestigde wereldwijd opererende Logisteed Group.

‘Groeiplannen realiseren’

Het in Maasdijk gevestigde BosDaalen, met meer dan 350 medewerkers, is gericht op het leveren van kwalitatieve en servicegerichte logistieke oplossingen. De inzet van hoogwaardig materiaal, deskundigheid en transparantie in de dienstverlening zorgen voor milieu-verantwoorde transporten in een professionele en prettige werkomgeving.

“De samenwerking en overdracht van aandelen stelt ons in staat om onze groeiplannen te realiseren en onze positie in de markt te versterken”, aldus Aris van Daalen, Algemeen Directeur BosDaalen. “Samen met Logisteed hebben we de ambitie om de toppositie te bereiken in geconditioneerd groupage vervoer.” Aris van Daalen en Gerard van den Bos zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking BosDaalen in staat stelt om gezonde groeimogelijkheden van personeel en bedrijf verder te verwezenlijken en de dienstverlening aan haar klanten naar een nog hoger niveau te tillen.

Organisatiestructuur

De overname zal geen wijzigingen met zich meebrengen in de naam BosDaalen en de organisatiestructuur. Aris van Daalen en Gerard van den Bos blijven aan in hun huidige functies en alle medewerkers blijven aan boord. Over de financiële details van de transactie, die nog onder voorbehoud is van de gebruikelijke goedkeuringen van toezichthouders, worden geen verdere mededelingen gedaan.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie