Eerste prijs showtrucks naar Italië
| 19:44 | Truckstar Redactie

Eerste prijs showtrucks naar Italië

De allermooiste showtruck op het Truckstar Festival 2012 is de barre Scania R730 van de Italiaan Nicolo Domenico.

Nicolo had er absoluut niet op gerekend dat hij in de prijzen zou vallen, laat staan dat ie de eerste prijs bij de showtrucks zou krijgen, zo vertelde hij direct na het in ontvangst nemen van zijn beker.

Maar de auto is de prijs dubbel en dwars waard. Het kleurenschema is bizar evenals de scherpe lijnen en overige buitengewone details.

Eerste prijs showtrucks naar Italië

Het is echter de eerste keer dat hij met een truck op Assen is, en dat hebben we te danken aan de tussenkomst van Stefan van Swelm. Hij haalde Nicolo over om in Assen de sier te komen maken. Nicolo komt overigens wel af en toe in Nederland, maar dat is gewoon om te lossen en te laden.

Tweede plaats
De tweede plaats bij de showtrucks is voor Per Brodde, met zijn Scania R560. Deze auto kennen we van de mooie reportage in Truckstar nr. 8. Deze auto is ook iedere dag hard aan het werk, het asfaltwerk om precies te zijn. Daar is echter niets van te zien!

Op avontuur in het zand

Derde plaats
De Scania 134M 500 van Arjan IJsinga uit Grijpskerk kreeg de derde prijs. Een beetje een exoot, aangezien het al een iets oudere auto is. Veel liefhebbers zullen daarom aangenaam verrast zijn!    

Special Paint/Showtrucks

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie