DAF Van Kampen verloren gegaan
| 11:36 | Korneel Luth

DAF Van Kampen verloren gegaan

De DAF XF105 460 van Van Kampen is tijdens de brand in Urk in verloren gegaan.

Zoals we gisteren meldden, is tijdens de verwoestende brand bij Special Interior in Urk afgelopen weekend, een deelnemende truck aan de Mooiste Truck-verkiezing verloren gegaan.

Originele, strakke DAF

Het gaat om de schitterende, groene DAF XF105 460 van Mark van Kampen, (categorie 5 – Losgestort Vervoer).

Truckstarlezers kennen de truck uit editie 11/2014, waarin Mark met de DAF als Fotojaarboekchauffeur staat uitgelicht.

Bovendien is de DAF één van de trucks die op de cover van het Fotojaarboek 2014 staat. Het was een zeer mooie, origineel en strak vormgegeven DAF, die terecht een plekje in de Mooiste Truckstraat had gekregen.

Combi van Van Leeuwen

We laten de plek van de DAF echter niet leeg, en hebben een meer dan waardige vervanger: de DAF XF105 combi van G&J van Leeuwen.

Deze truck kreeg slechts één punt minder bij het stemmen op de trucks uit het Fotojaarboek 2015, de basis voor de Mooiste Truck-verkiezing.

DAF Van Kampen verloren gegaan
Met slechts één puntje minder in de stemuitslag, viste de combi van chauffeur Jan Willem Jansen in eerste instantie net achter het net.

Geen feest

Voor Mark van Kampen zal het komende Truckstar Festival echter geen feest zijn. Dat zijn we ons goed bewust. We wensen Mark daarom alle sterkte en hopen dat hij mettertijd weer een strakke truck op de weg kan zetten.

Lees ook:

Brand verwoest Special Interior

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie