| 14:22 | Korneel Luth

Broshuis en WSI breiden samenwerking uit

Trailerbouwer Broshuis en schaalmodellenbouwer WSI breiden hun samenwerking uit.

Broshuis en WSI gaan naast de bestaande reeksen trailer-schaalmodellen van 1:87 ook modellen van 1:50 maken.

De eerste modellen binnen deze bredere samenwerking zullen drie- en vier-assige semi-diepladers en de zogenaamde 100 Tonner Range zijn, een modulair systeem van semi-diepladers (SL-trailers) met de ‘Onafhankelijke Wielophanging Technologie’. WSI zal 1:50 schaalmodellen van deze trailers produceren met een hoog niveau qua detaillering en functionaliteit.

Broshuis

Broshuis is een wereldleider in de productie van diepladers, semi-diepladers, vlakke trailers en container-chassis. Veiligheid, kwaliteit, innovatie en stabiliteit zijn topprioriteiten bij het ontwerpen en bouwen van de trailers.

Broshuis heeft zwaar geïnvesteerd in de Onafhankelijke Wielophanging Technologie voor de semi-diepladers, de SL-Trailers. Deze winnen momenteel snel marktaandeel. Broshuis heeft al sinds 1885 ervaring in het bouwen van speciale trailers.

WSI

Bij WSI zijn de slimmigheden en innovaties evenmin van de lucht. Het gebruik van aluminium uitschuifbare balken/gieken op schaal, realistische boom-stops voor gieken van hydraulische kranen en het gebruik van Ultra Graphic Transfers zijn daar voorbeelden van. Dergelijke innovaties zijn vaak het resultaat van de creatieve gesprekken tussen producent en klant.

Broshuis en WSI breiden samenwerking uit
Van links naar rechts, WSI: Robert Rolleman Johan Ter Maten en Niels de Boer, Broshuis : Piet van Urk en Pieter-Bas Broshuis.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie