Bos Logistics
| 14:27 | Arjan Olsthoorn

Bos Logistics neemt 18 Iveco S-Way trekkers in gebruik

In de afgelopen maanden zijn in totaal achttien fonkelnieuwe Iveco S-Way’s het terrein van Bos Logistics op Schiphol Zuid-Oost op komen rijden. Deze internationaal uitgevoerde Iveco trekkers – voorzien van alle beschikbare technische features – houden het wagenpark van Bos Logistics up to date.

Bos Logistics is een echt familiebedrijf en timmert sinds de jaren zestig aan de weg. In drie generaties is het bedrijf uitgegroeid tot een first class dienstverlener in voor- en natransport en op- en overslag voor zowel lucht- als zeevracht.

Lees ook: Talson trailers voor Bos Logistics

Iveco als trouwe metgezel

De basis voor de full service transportdienstverlening ligt in het goed uitgeruste wagenpark. Bos Logistics rijdt al meerdere jaren met succes met Iveco voertuigen. Fleetmanager David Fonseca zegt hierover: “Iveco heeft een goed dealer netwerk en een volwassen product in de vorm van de Iveco S-Way. De trucks zijn betrouwbaar, waardoor een hoge uptime gegarandeerd is. Iveco biedt zekerheid en ontzorgt. De benodigde onderhoudsbeurten liggen ver uit elkaar en als de auto toch de garage in moet, werkt Iveco met een haal- en brengservice. Wel zo makkelijk!”

Flinke groei

Bos Logistics heeft meerdere werklocaties, waaronder de luchtvrachtlocaties Schiphol en Brussels Airport. Op deze locaties heeft het bedrijf het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, waardoor de behoefte aan meer eenheid ontstond. De Iveco trucks worden nu specifiek op de locatie Schiphol ingezet. Voor de chauffeurs werkt dit prettig. Zij weten wat de auto te bieden heeft en kunnen zich voor de volle 100 procent op het uit te voeren werk richten.

Lees ook: Kam Staalhandel verwelkomt de Iveco X-Way

De nieuwe Iveco S-Way’s beschikken over het benodigde ADR-pakket, waardoor Bos Logistics veilig en gegarandeerd gevaarlijke stoffen kan vervoeren. Met geavanceerde technologieën, zoals DAS en DSE, aangevuld met een airconditioning systeem, stand airco, stand kachel, lederen stuurwiel, brandstof besparende dynamo, compressor en stuurpomp, valt er voor de chauffeur niets te wensen over. De Iveco S-Way’s zijn daarnaast geschikt voor het gebruik van HVO100, een biodiesel dat uit gerecyclede plantaardige oliën is geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de auto’s actief bij kunnen dragen aan het bevorderen van een comfortabele en veilige wereld.

Gedeelde passie

De relatie tussen Bos Logistics en Iveco gaat ver terug en het is niet verwonderlijk dat de twee bedrijven elkaar steeds weer weten te vinden. Met een gedeelde passie voor innovatie, dagen de bedrijven zichzelf en elkaar steeds opnieuw uit om de horizon te verbreden. Bos Logistics en Iveco koesteren de samenwerking en zijn vastbesloten om de koers te blijven uitzetten naar een toekomst vol groei en innovatie.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie