Meiden die Rijden
| 14:57 | Arjan Olsthoorn

Op tv: Meiden die Rijden terug met nieuw seizoen

PowNed-serie Meiden die Rijden is terug met een derde seizoen. Vanaf januari volgt het televisieprogramma opnieuw 15 powervrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden. Met een aantal oude bekende maar vooral ook een heleboel nieuwe gezichten. Vanaf donderdag 5 januari wekelijks om 20:25 uur op NPO 3.

Dat vrachtwagenchauffeurs niet alleen maar bestaan uit brede, shag rokende kerels, bewezen de powervrouwen al in de voorgaande seizoenen. Vanaf januari volgt PowNed opnieuw de stoerste vrachtwagenchauffeuses van Nederland. Vrouwen met pit en power, die hun mannetje staan in de chauffeurswereld.

Bekijk ook: Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen ‘Meiden die Rijden’!

Groningse Yvonne

In seizoen 3 is onder anderen de Groningse Yvonne, die gespecialiseerd is in het transport van mest, te zien. Ze vervoert het bruine goud flierefluitend door heel Noord-Nederland, en laat zich door de stank niet uit het veld slaan. Ze heeft altijd wat met het boerenleven gehad. In het leven van chauffeuse Wilma staat paardenkracht centraal. Ze is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, van constructies als bruggen tot het vervoer van haar eigen paarden naar wedstrijden in dressuur.

Queen of Oud IJzer

Jessica is ‘The Queen of Oud IJzer’ en rijdt de hele dag rond om grote hopen oud ijzer te laden en lossen. Naast het rijden heeft ze net als veel van haar collega’s een voorliefde voor tatoeages. Ook kunnen we weer meerijden met Fabienne. Vorig jaar zagen we haar niet alleen shinen met haar truck, maar ook met haar looks. Fabienne heeft het bij de Miss World Nederland verkiezing geschopt tot de finale.

‘Meiden die Rijden’ wordt geproduceerd door Warner Bros. Nederland. Seizoen 3 is vanaf donderdag 5 januari 2023 wekelijks te zien om 20:25 uur op NPO 3.

3 Reacties
  1. ik ken iemand die 24 januari mee deed aan dit programma wand ze staat bij mij op stal en ze heet Heidi en wil het teug kijken maar kan het niet meer winden het programma groetjes van floor denissen

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie