ladyliner
| 09:21 | Arjan Olsthoorn

Ladyliner verwelkomt Iveco S-Way 6×2 in wagenpark

Ladyliner voegt voor het eerst een Iveco toe aan hun vloot met voertuigen. Fleur Benders en Marga Timmermans zijn als vennoten enorm trots op de ontwikkeling van hun bedrijf. Door de komst van deze S-Way kunnen zij onder de vlag van VOF Benders Timmermans verder groeien en diverse klanten bedienen.

De wegen van Fleur en Marga zijn in elkaar gegroeid, doordat zij al jarenlang een passie delen voor vrachtwagens. De dames zijn daarom 15 jaar geleden hun VOF gestart. Daarvan hebben zij negen jaar samen internationale ritten gereden. “We zijn perfecte samenwerkingspartners gebleken. Ons bedrijf groeit door ondanks het feit dat we geen relatie meer hebben,” licht Marga toe. Na de komst van hun nieuwe 6×2 trekker bestaat de vloot van Ladyliner uit 12 trekkende eenheden. De Iveco wordt door Ladyliner voor verschillende doeleinden ingezet in combinatie met een schuifzeiloplegger, open trailer of een kippertrailer.

Multifunctioneel

Ladyliner stelt zich richting haar opdrachtgevers flexibel op en dat zie je terug in hun wagenpark. De voertuigen zijn dusdanig opgebouwd zodat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. Mede daarom hebben Marga en Fleur een S-Way gekozen met de 510 pk sterke Cursor-13 motor. Deze is gekoppeld aan de 12-traps ZF automaat inclusief PTO. Deze kan worden ingezet voor diverse activiteiten met de kipper.


Lees ook: Hack Harvest kiest Iveco S-Way 6×2 trekkers


De dames zijn zeer te spreken over het rijcomfort en de uitstraling van de trekker. Na een week demo rijden waren zij overtuigd en hebben zij de aanschaf van een S-Way verder in gang gezet. Deze is geheel naar wens samengesteld. Zo is de Iveco volledig luchtgeveerd, voorzien van een lampenbeugel en een lichtbak op het dak. Tevens is de trekker voorzien van op maat gemaakte sideskirts van Veap Shield United en alcoa velgen. De vrachtwagen is af-fabriek verder voorzien van een luchtgeveerde vooras, retarder, lederen bekleding, full LED-pakket en het Hi-Connect infotainmentsysteem.

Charles Feijts Bedrijfswagens

Fleur en Marga hebben mede door de inzet van Bart Broekmans als vertegenwoordiger van Charles Feijts Bedrijfswagens gekozen voor de aanschaf van een nieuwe Iveco. “Hij heeft hemel en aarde bewogen om ons zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het aankoopproces van onze 6×2 trekker. Dat gaf ons het vertrouwen dat we de juiste keuze hadden gemaakt”, aldus Fleur Benders. Ladyliner is met recht trots op haar nieuwe trekker die door Re-cars Horst met de nodige zorg volledig is gespoten.

ladyliner iveco

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie