Volvo FH Globetrotter XL
| 14:01 | Rik Werner

JM Logistics voor het eerst met Volvo door Europa

De komst van een nieuwe Volvo FH 460 4×2-trekker is in meer dan een opzicht een heugelijk feit voor J. Middelkoop Logistics uit Nieuw-Vennep.

Het is de eerste Volvo in het wagenpark van de onderneming, die tot dusver louter opereerde met Mercedes-Benz en DAF vrachtwagens. Verder draagt de kersverse Volvo als eerste truck de nieuwe bedrijfsnaam JM Logistics.

Volvo FH Globetrotter XL

Multimedia

De Volvo FH met Globetrotter XL-cabine is onder meer uitgerust met I-ParkCool, de geïntegreerde standairco. Ook is gekozen voor het nieuwe multimediapakket van de Zweedse fabrikant. Hierin zijn telefonie, infotainment, transportinformatie en navigatie samengevoegd in één systeem. JM Logistics maakt ook gebruik van het transportinformatiesysteem Dynafleet Fuel & Environment, die de rijstijl van de chauffeurs monitort.

Volvo FH Globetrotter XL

Speciaal transport

De 460 pk-trekker gaat met een vaste semi-dieplader gemiddeld 135.000 kilometer per jaar rijden. Dat gebeurt hoofdzakelijk op internationale routes. JM Logistics doet overwegend speciaal transport in West-Europa, waaronder landbouwmachines, overmaatse kisten en kranen. De tweede kernactiviteit van JM Logistics is groupagetransport binnen de Benelux.

Lees ook: Vijf frisse Volvo FH Globetrotters bij GBosman Nisse.

BouWatch breidt uit met drie Volvo’s FM.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie