| 10:34 | Rik Werner

Enthousiasme chauffeurs brengt Min weer aan de MAN

Aannemingsbedrijf Gebr. Min Infra kan er weer even tegenaan. Het onlangs naar Egmond aan den Hoef verhuisde bedrijf is aan de slag gegaan met drie nieuwe MAN-vrachtwagens. Enthousiasme van de chauffeurs gaf mede de doorslag.

Het gaat om trucks van het type TGS waarvan twee 8×4 en één 10×4. Alle drie de trucks zijn voorzien van een wide-spread gestuurd tandemstel.

Min MAN

Vervanging

De vloot van Gebr. Min Infra bestaat uit zeven trucks. De verjonging van het wagenpark krijgt met de komst van de drie MAN-trucks een behoorlijke impuls. Directeur A.P.N. Min: ,,Wij waren toe aan een vervanging van een deel van ons wagenpark. Er is bij de MAN-organisatie veel kennis in huis over ons specifieke segment, en ook onze chauffeurs zijn enthousiast over de MAN trucks. Wij wilden vooral de beide 8×4 trucks zo compact mogelijk houden in verband met het trekken van een dieplader-aanhangwagen. Daarmee vervoeren wij onze eigen machines zoals asfaltsets. De gekozen oplossing is compact, bijzonder wendbaar en heeft een hoog laadvermogen.’’

Min MAN

Min heeft de afgelopen jaren, behalve met MAN, ook met trucks van onder meer Mercedes en Ginaf gewerkt.

 

Lees ook: Senioren HebraGTO vallen op een goed uitgeruste MAN.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie