De Vloerenmakers
| 07:00 | Arjan Olsthoorn

De Vloerenmakers neemt stoere Iveco 6×2 in gebruik

De Vloerenmakers uit Erp hebben onlangs hun wagenpark uitgebreid met een stoere Iveco S-Way. De trekker is van alle gemakken voorzien en een opvallende verschijning.

De nieuwe Iveco S-Way voor De Vloerenmakers is een 6×2 trekker met 570 pk. Van met leer beklede stoelen tot extra LED-sfeerverlichting in de cabine, elk detail is met zorg ontworpen en uitgevoerd.

Aslastmeetsysteem

De hefinrichting voor de voorloopas en de voorbereiding om de traileras vanuit de cabine te heffen maken het leven van de chauffeur een stuk gemakkelijker. Het aslastmeetsysteem met indicatie in het dashboard voor luchtgeveerde assen (inclusief trailer) zorgt ervoor dat de vrachtwagen altijd in balans blijft, wat de veiligheid op de weg ten goede komt.

Het Infotainment systeem is voorzien van Alexa, DAB-radio, bluetooth en een 7 inch TFT-scherm met TomTom trucknavigatie. Hiermee kan de chauffeur altijd de weg vinden en blijven genieten van zijn favoriete muziek.

De buitenkant van de trekker is voorzien van een LED-bullbars met Hella flitslampen op het dak en een LED-bar aan de onderzijde van de bumper. De vrachtwagen niet te missen op de weg. De kunststof sideskirts zijn in de cabinekleur gespoten en het gehele chassis is voorzien van traanplaat. Een opklapframe maakt het geheel af en geeft de vrachtwagen een stoere uitstraling.

Bij De Vloerenmakers worden de materialen geladen in Oss en leveren ze deze zelf op de locatie van de klant. Op de oplegger is een machine gebouwd die zand en cement bevat. Op locatie wordt er water toegevoegd en spreiden de medewerkers het uit, zodat er uiteindelijk een vlakke vloer ontstaat. Hoewel de chauffeurs verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de materialen, ligt hun focus vooral op het leggen van de vloeren.Om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte tijdens is voor het team van De Vloerenmakers is er een extra zitplaats toegevoegd aan de truck. Op deze manier kunnen alle medewerkers comfortabel en veilig mee op pad om de vloeren te storten en te egaliseren.

De Vloerenmakers

De Vloerenmakers is een bedrijf dat zich sinds 2006 richt op het maken van cementdekvloeren. Hun werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland en worden zowel voor aannemers als particulieren uitgevoerd. Het bedrijf onderscheidt zich door veel tijd en energie te steken in het adviseren over de ondervloer om zo het gewenste eindresultaat te kunnen realiseren.

Lees ook: Iveco S-Way 6×2 in de aannemerij

Het team van De Vloerenmakers bestaat uit vakmensen die snel, secuur en opgeruimd te werk gaan. Hun kracht ligt echter in hun specialisatie en bewuste keuze om klein te blijven. Hoewel zij hierdoor wellicht minder geschikt zijn voor grote projecten, komen zij voor kleine tot middelgrote projecten vrijwel altijd goed uit de bus. Het bedrijf heeft als doel om voor hun klanten de beste te zijn en niet per se de grootste.

Het bedrijf heeft altijd Iveco vrachtwagens gehad en zijn altijd tevreden geweest over deze keuze. Voor hen is open en eerlijke communicatie met klanten essentieel en ze vinden dit ook terug bij Iveco. Deze gemeenschappelijke waarde is de basis van de goede klantrelatie tussen De Vloerenmakers en Iveco. Beide partijen zoeken samen naar oplossingen en streven naar de beste resultaten.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie