AH den Hartog
| 09:46 | Arjan Olsthoorn

Iveco S-Way 6×2 in de aannemerij

AH den Hartog & Zn BV heeft onlangs een nieuwe aanwinst toegevoegd aan haar wagenpark. Het bedrijf heeft namelijk een Iveco S-Way 6×2 in ontvangst genomen. Deze vrachtwagen zal ingezet worden voor verschillende projecten in de aannemerij.

De trekker is een voormalig demovoertuig en is voorzien van diverse accessoires waaronder lichtmetalen velgen, een lichtbak, verstralers en staande RVS uitlaatpijpen achter de cabine. Deze Iveco S-Way is daarmee ook een echte eyecatcher op de weg.

Familiebedrijf

AH den Hartog & Zn is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is gestart als fruitteeltbedrijf door AH den Hartog (Sr). Toen de paard en wagen werden vervangen door tractoren, bleef er personeel over en werd er besloten om naast het fruitbedrijf te starten met loonwerk. Het loonwerk werd later overgenomen door Johan den Hartog en is sinds 2007 een zelfstandig bedrijf.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op het verhuren van grondverzetmachines met geschoold personeel in de aannemerij. Flexibiliteit en kwaliteit zijn belangrijke kernwoorden bij Den Hartog. Het bedrijf heeft door de jaren heen aan verschillende projecten meegewerkt en heeft hiermee een uitgebreide ervaring opgebouwd. Het heeft een breed scala aan machines tot haar beschikking. Hierdoor is het bedrijf in staat om in te spelen op de verschillende wensen van haar klanten en projecten van verschillende omvang aan te nemen.

De Iveco S-Way werd klaargemaakt door Iveco Schouten, vestiging Almkerk. Een dealer welke niet onbekend is voor AH den Hartog & Zn, deze relatie gaat namelijk al 25 jaar terug.

Lees ook: Veldhuizen bouwt Iveco T-Way 8×4 om naar 10×4

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie