Claassen Logistics
| 11:25 | Arjan Olsthoorn

Claassen Logistics biedt chauffeurs bonus tot 5000 euro

Claassen Logistics wil het werken als chauffeur extra aantrekkelijk maken. Daarom hebben zij besloten een fors bonussysteem voor de chauffeurs in te voeren. De jaarlijkse bonus kan zelfs oplopen tot maximaal €5000,-.

De hoogte van de chauffeursbonus wordt op verschillende onderdelen bepaald. Claassen Logistics verzorgt voornamelijk distributie ritten in de Benelux. Daarom is besloten dat het grootste deel van de bonus te behalen is met het aantal zendingen dat de chauffeur afwerkt. Daarnaast is onder andere het schadeverloop en de rijstijl van invloed op de bonus. Daarmee legt Claassen Logistics niet alleen de focus op kwantiteit, maar ook op duurzaamheid en veiligheid.

Positieve reacties

Florent Claassen: “De eerste reacties van de chauffeurs zijn erg positief en enthousiast. De bonus is een mooie aanvulling op het salaris van de individuele chauffeur. We verwachten hiermee makkelijker nieuwe chauffeurs aan te trekken. Met het op orde krijgen van het juiste aantal chauffeurs is het mogelijk om de werkdruk onder de groep chauffeurs bij Claassen Logistics te verlagen. Uiteindelijk hebben zowel de opdrachtgever, de chauffeur en het bedrijf er baat bij.”

Lees ook: J. Heebink geeft personeel auto of fiets van de zaak

Claassen Logistics, gevestigd in Tilburg en Rogat/Meppel – opgericht in 1850 – is als transport- en logistiekbedrijf een partner van MKB-bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Binnen de transportdiensten bedenken zij oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgen zij Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvracht expeditie, warehousing en webshoplogistiek.

bonus Claassen

3 Reacties
  1. Bonus systemen waren toch niet aan te raden ?
    Als je chauffeurs sneller wil laten functioneren kun je ook een hoger salaris geven toch ? Staat nergens in cao dat we niet meer dan bv een E schaal betaald mogen krijgen toch ?

  2. En dan ga je er als NL chauffeur solliciteren en krijg je geen reactie. Opdat Claasen kan zeggen: zie je wel, die NL chauffeurs willen ook niks! Dus maar gauw weer wat MOE-landers opgetrommeld 😉

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie