Zeven CF's voor tranktransport
| 13:41 | Truckstar Redactie

Zeven CF’s voor tranktransport

ITC Holland Transport in Oss ontvangt de eerste DAF CF Space Cab uit een serie van zeven voertuigen

In totaal worden zeven nieuwe DAF CF-trekkers worden geleverd aan ITC Holland Transport in Oss. De eerste DAF CF 400 FT Space Cab is onlangs door Andy van Batenburg, verkoper bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Dominicus van Schaick, directeur/eigenaar van ITC Holland Transport. De nieuwe DAF CF 400 FT Space Cab trekker met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor is voor ITC het ideale distributievoertuig, waarbij het lage gewicht (onder de 7000 kg), en het lage brandstofverbruik de doorslag gaven bij de aanschaf.

De geautomatiseerde AS Tronic-versnellingsbak, de luchtgeveerde chauffeursstoel, airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) dat de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens, geven de chauffeur samen met een de flinke opbergruimte een prettige werkomgeving. ITC Holland vervoert de meest uiteenlopende vloeibare levensmiddelen en grondstoffen naar Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Engeland. 

Web Connect

Truckonderhoud wordt door ITC Holland zelf verzorgd, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bij DAF ontwikkelde Web Connect voertuig onderhouds pakket. Dit pakket geeft direct inzicht in het onderhoud en de kosten van het totale wagenpark en de onderdelen voorraad.
Allers bedrijfswagens Dominicus van Schaick is zeer tevreden over de samenwerking met dealer Allers Bedrijfswagens: “Zij geven een geweldige service op maat, staan altijd voor ons klaar en komen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie