Voets Transport
| 14:24 | Arjan Olsthoorn

Zes Iveco’s voor Voets Transport

Na het succes van de acht Iveco S-Way LNG trekkers, heeft Voets Transport onlangs zes nieuwe Iveco S-Way’s in ontvangst genomen. Hiermee wordt het wagenpark van 55 trucks nog verder uitgebreid.

De nieuwe Iveco S-Way’s zijn volledig uitgerust met extra opties om het werk van de chauffeurs in de nieuwe trucks zo comfortabel mogelijk te maken. De meeste trucks zullen de hele week van huis zijn dus is er gekozen voor een dubbel bed, een grote koelkast, infotainmentsysteem met Alexa, DAB- radio en TomTom trucknavigatie. Ook zijn de trekkers voorzien van standairco, nachtslot en een full ledpakket

‘Goed bewezen’

Rob Voets, directeur en eigenaar van Voets Transport vertelt waarom er opnieuw gekozen wordt voor Iveco: “We zijn begonnen met de acht LNG-trekkers wegens het maut-voordeel in Duitsland. Toen hebben we voor Iveco gekozen omdat zij de grootste actieradius hebben met LNG-trucks. Daarna hebben de trucks zichzelf goed bewezen. Ook de service bij de garage in Veghel, Iveco Schouten, is super. Die jongens daar leveren gewoon perfect werk. Ze staan altijd voor ons klaar en houden zich gewoon aan hun woord.”

Voets Transport

Voets Transport staat bekend om hun focus op veiligheid en eersteklas service. Om deze te garanderen, zijn al hun voertuigen uitgerust met een GPRS-track & trace volgsysteem. Vanuit de centrale planning in Eersel worden alle transporten voortdurend gevolgd. Met hun jarenlange ervaring hebben ze zich gespecialiseerd in het vervoeren van staal, bouwmaterialen, hekwerken en dranken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie