Iveco Stralis Van Weverwijk 5
| 11:45 | Rik Werner

Van Weverwijk neemt advies chauffeurs ter harte bij aanschaf nieuwe Iveco Stralis

Het enthousiasme van de chauffeurs deed Van Weverwijk er, naar eigen zeggen, mede toe besluiten om wederom een Iveco Stralis 6×2 aan te schaffen. De 3-assige motorwagen wordt in Schoonrewoerd ingezet voor het transport van containers en afzetbakken. De truck is voorzien van een haakarmsysteem.

De kersverse Iveco is uitgerust met de ruimere Hi-Way cabine en volledig uitgevoerd in de kenmerkende geelgroene huisstijl van het transportbedrijf. Onder de cabine bevindt zich een 460 pk en 2.150Nm krachtige Cursor 11 Euro-VI dieselmotor met Hi-eSCR uitlaatgasnabehandelingssysteem, zonder EGR. Gekoppeld aan de nieuwe volautomatische Hi-Tronix versnellingsbak (ZF Traxon) hebben de chauffeurs volgens Van Weverwijk de beschikking over voldoende vermogen en comfort.

Sleepas

Chauffeurs kunnen de sleepas van de nieuwe Stralis heffen bij het rijden zonder container, of om voor extra tractie off-road te zorgen. Tevens kan met de sleepas op de grond voor extra stabiliteit worden gezorgd, bij het laden en lossen van afzetbakken of containers.

Iveco Stralis Van Weverwijk 4

Lees ook: Weststellingwerf schaft opnieuw een Iveco Stralis vuilniswagen aan.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie