Truckstar Verzekeringen

Truckstar biedt in samenwerking met verzekeraar NAVK enkele goeie en zeer goedkope verzekeringen aan, speciaal voor jullie als chauffeurs.


Auto- en Motorverzekering

Als chauffeur maak jij veel kilometers. Je hebt dus meer rij-ervaring, en vaak ook een veel beter verkeersinzicht dan de gemiddelde automobilist, met als gevolg minder schade. Dat is simpel, en daarom kunnen wij jou een goedkopere auto- en/of motorfiets-verzekering aanbieden!

Klik op deze link om jouw premie te berekenen.


Meerdere voertuigen?

Heb je een motor én een auto? Of misschien twee luxe-auto’s? Als je deze allebei bij ons verzekert mag je voor beide je hoogste aantal schadevrije jaren invullen. De no-claimkorting op je premie is dan even hoog voor al je voertuigen.


Ben jij eigenrijder?

Als eigenrijder moet je een aantal zaken goed geregeld hebben. Een arbeidsongeschiktheids-verzekering (AOV) hoort daarbij. Want, arbeidsongeschikt raken betekent geen inkomen. Dit is altijd een grote financiële klap voor je bedrijf, – je vaste kosten gaan gewoon door – maar ook voor je gezin en voor jezelf is het van groot belang dat er een inkomen binnen blijft komen. Met een AOV verzeker je jezelf van dit inkomen wanneer het noodlot onverhoopt toeslaat.

Klik hier voor meer informatie en om je premie te berekenen voor een AOV.


Thijs van Leeuwen: goed geregeld

Thijs van Leeuwen (bovenstaande foto) heeft het goed geregeld. In 2003 begon hij als eigenrijder. Met zijn strakke MAN TGX 18.540 rijdt hij wekelijks naar Italië en terug. “Ik heb in mijn leven nog geen heel pakje aspirines geslikt, maar je weet nooit wat er gebeurt”, zegt Thijs. Hij sloot bewust een AOV af en heeft er tot op heden nog geen gebruik van hoeven maken. Toch geeft het een goed gevoel om de boel goed geregeld te hebben, vindt Thijs, ook voor zijn gezin!