Mooiste Truck van Nederland 2021

Mooiste Truck van Nederland

Wil je voor 2022 inschrijven klik dan hier voor alle info.

Op 23 en 24 juli hebben Nederlands mooiste vrachtwagens, op het fabrieksterrein van Broshuis in Kampen, gestreden om de eer van de Mooiste Truck van Nederland 2021. De uitreiking vond zaterdagavond 24 juli plaats en was live te volgen via de Facebookpagina van Truckstar. Zoals ieder jaar had de vakkundige jury het ook dit jaar weer lastig.


Uiteindelijk is de Scania R580 van paardenmesthandel G.&J. van Leeuwen op de eerste plaats geëindigd en werd daarmee bekroond met de titel Mooiste Truck van Nederland 2021! Trotse chauffeur van de winnende combinatie is Cobus Nagel. De Iveco S-Way van Weeda Transport met chauffeur Jack van Gorsel eindigde op een welverdiende tweede plaats. Op de derde plaats eindigde de Scania R650 van Faasse Transport, chauffeur op de auto is Geoffrey Vermeulen.

Volledige uitslag

Ben je nieuwsgierig naar de volledige uitslag van de verkiezing? Wil je weten wie de poetsprijs heeft gewonnen, of wie er met de nummer 1 opbouw van Nederland rondrijdt? Je vindt de uitslag van alle prijzen, inclusief foto’s, hier.

De uitzending van de uitreiking is via onderstaande video terug te kijken.

bfgoodrich euromaster

Wil je voor 2022 inschrijven klik dan hier voor alle info.