Jubilarissenavond
| 09:38 | Rik Werner

Transporteur Van den Bosch huldigt jubilerende vrachtwagenchauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs Rob de Graaf (61) en Vlado Velikoski (54) zijn afgelopen weekeinde door hun werkgever Van den Bosch Transporten gehuldigd. Niet zonder reden. Ze zijn respectievelijk veertig jaar en 25 jaar bij de transporteur in dienst.

De Graaf is de derde chauffeur in de historie van Van den Bosch die de veertig dienstjaren aantikt. ,,Ik ben rechtstreeks uit mijn militaire dienst bij Van den Bosch begonnen”, vertelt hij. ,,Met een handjeklap was het dienstverband bezegeld, zo ging dat destijds. Dat het bedrijf deze avond organiseert, is een goede zaak. Als chauffeur zie je je collega’s relatief weinig, het is gezellig om ze hier te spreken.’’

Vandenbosch

Vlado Velikoski (54) stuurt zijn vrachtwagen inmiddels een kwart eeuw voor Van den Bosch van de ene bestemming naar de andere. ,,Ik zat als tienjarig jochie al achter het stuur. Ik wist het al vroeg: als ik groot ben, word ik chauffeur. Deze jubilarissenavond betekent veel voor me. Het toont aan dat het bedrijf respect heeft voor mijn inzet. Dat waardeer ik heel erg.”

Jubilarissenavond

Vierhonderd

De Graaf en Velikoski waren was afgelopen weekend niet de enige jubilarissen. Van den Bosch Transporten heeft in Erp liefst negentien jubilarissen en gepensioneerden in één keer in het zonnetje gezet (zie foto). Samen zijn ze volgens de onderneming goed voor meer dan vierhonderd dienstjaren. De jubilarissen, gepensioneerden en hun partners werden gefêteerd in de Van den Bosch Experience.

Lees ook: Hof volgt uitspraak rechtbank: Van den Bosch vrijuit

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie