Transavia
| 13:02 | Arjan Olsthoorn

Transavia doet crewtraining in de regio met trainingsoplegger

Transavia neemt zijn innovatieve Training Truck voor het opleiden van crew officieel in gebruik. De trainingsfaciliteit kan worden ingezet voor een keur aan trainingen onder meer op het gebied van brandbestrijding en het bedienen van de entry- en overwingdeuren.

De truck is op maat gemaakt voor Transavia met de herkenbare groene stoelen en een realistische werkomgeving zoals die ook aan boord te vinden is. De truck is ontwikkeld door Airsafetytraining.com. Dit Limburgse bedrijf is onderdeel van Acaleph Opleiding, Training en Adviezen BV dat al jaren vliegveiligheidstrainingen door heel Europa geeft.

Doordat Transavia de beschikking heeft over de truck zijn we voor de meeste trainingen niet meer afhankelijk van externe partijen. We kunnen onze eigen tijden bepalen en hebben 24/7 toegang tot de trainingsfaciliteit.

Trainen in de regio

Wat ook een voordeel is, is dat de truck in te zetten is op locatie waardoor het voor mensen die bijvoorbeeld rondom Eindhoven of Rotterdam wonen aantrekkelijker om bij Transavia aan de slag te gaan. Cursisten hoeven voor hun opleiding minder vaak naar Schiphol af te reizen, wat ook zorgt voor minder verkeersbewegingen en daarmee uitstoot. Verder kunnen we de truck ook voor promotiedoeleinden gebruiken. Mogelijk dat we ook trainingen voor andere partijen op locatie kunnen organiseren.

Transavia

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie