Renault 01 Racing
| 10:39 | Arjan Olsthoorn

Renault tovert gebruikte trucks om tot ’01 Racing’-editie

Renault Truck lanceert de T 01 Racing. Deze speciale editie is geïnspireerd op de racewereld en ontworpen door Halle du Design. De Renault Trucks T 01 Racing is volledig gereviseerd in de Used Trucks Factory.

Lees ook: Renault start serieproductie elektrische trucks, D en D Wide Z.E.

De lijnen van deze nieuwste generatie Euro 6 ‘gebruikte’ trekker zijn versterkt door de ontwerpers van de Halle du Design (HDD), onderdeel van Renault Trucks. Geïnspireerd door de racewereld is de Renault Trucks T 01 Racing voorzien van een modern, dynamisch ontwerp dat de technische prestaties van het voertuig onderstreept.

Speciaal spuitwerk
Het exterieur van de Renault Trucks T 01 Racing combineert in het spuitwerk drie tinten op een EKLA witte achtergrond: zwart, rood en geel. De binnenzijde van de koplampreflectoren is ook uitgevoerd in de opvallend rode kleur. Als finishing touch is de truck voorzien van spuitwerk op de zonneklep, wieldoppen, het radiatorrooster en de achteruitkijkspiegels. Exclusieve en reflecterende stickers gebaseerd op de racewereld maken het af.

Niet alleen aan het exterieur is deze speciale editie te herkennen. Het interieur ademt de racewereld. Zo zijn de instapbeugels ook voorzien van de speciale rode en gele kleur. De chauffeur komt vervolgens in een exclusief carbon-look interieur, in een antracietgrijze uitvoering. De opbergruimten zijn voorzien van rode handgrepen. Tot slot zijn er verschillende opties mogelijk op het gebied van aanvullende carbon-elementen, LED-lichtaccessoires, luchthoorns of specifiek spuitwerk.

De metamorfose van de Renault Trucks T 01 Racing vindt plaats in de Used Trucks Factory in Bourg-en-Bresse. Voor de revisie, transformatie en het aanpassen van gebruikte voertuigen worden dezelfde processen gebruikt als bij de productie van nieuwe voertuigen.

Renault

Het exterieur van de Renault Trucks T 01 Racing is verfraaid met zwart, rood en geel.

Voor de Renault Trucks T 01 Racing komen alleen jong gebruikte voertuigen in aanmerking. Revisie is geheel in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van Renault Trucks.De trucks hebben een lage kilometerstand en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden of 120.000 km.

Used Renault-trucks in Nederland
In Nederland biedt Renault Trucks een eigen selectie van Used Renault-trucks aan. Alle Used trucks worden conform de geldende afleveringsstandaard door een team van professionals klaargemaakt en afgeleverd. De Nederlandse selectie Used Renault-trucks is online te bekijken op used-renault-trucks.nl.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie