| 13:10 | Arjan Olsthoorn

P. van der Nat voegt Iveco’s aan wagenpark toe

Onlangs heeft transport-, opslag- en distributiebedrijf P. van der Nat uit Giessen (NB) drie nieuwe Iveco S-Way’s toegevoegd aan het wagenpark. Deze nieuwe trekkers zullen worden ingezet voor distributiewerkzaamheden vanuit de locaties Giessen en Veghel. Iveco Schouten vestiging Almkerk leverde de drie trucks af.

De drie nieuwe Iveco-trekkers zijn uitgerust met een 460 pk sterke 11-liter dieselmotor en Hi-tronix automatische versnellingsbak. In de ruime AS-cabine hebben de chauffeurs alle gemak en ruimte beschikbaar om prettig te werken en rusttijden door te brengen. De trekkers zijn voorzien van een koelkast, standairco, standkachel en luxe stoelen.

De chauffeurs van de nieuwe S-WAY hebben naar persoonlijke wens enkele specifieke accessoires en extra verlichting op laten bouwen. Zij zullen ook nog de Iveco Driver Academy training volgen, voor het grootste gebruiksgemak en het laagste brandstofverbruik.

Familiebedrijf

P. van der Nat is een familiebedrijf dat in meer dan 60 jaar is uitgegroeid tot een brede logistieke dienstverlener. Het bedrijf heeft een wagenpark van ruim 90 voertuigen en een personeelsbestand van circa 150 medewerkers. Het transportbedrijf uit Giessen heeft zich vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen.

Lees ook: Remie Transport kiest voor Iveco S-Way

Als transporteur en logistieke dienstverlener gaat P. van der Nat graag op een laagdrempelige manier en in goed overleg met de klant te werk. Op die manier worden de meest effectieve en efficiënte logistieke diensten gerealiseerd. Daarnaast zoekt het bedrijf voortdurend naar de meest duurzame oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van hun klanten.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie