| 10:42 | Arjan Olsthoorn

P. van der Nat neemt nieuwe S-Way in gebruik

Recent heeft transport-, opslag- en distributiebedrijf P. van der Nat uit Giessen (NB) een nieuwe Iveco S-Way trekker in gebruik genomen. Het transportbedrijf zet de trekker in voor distributiewerkzaamheden. Iveco Schouten vestiging Almkerk leverde deze trekker onlangs af.

De nieuwe S-Way die is afgeleverd aan het transportbedrijf betreft een 6×2 uitvoering met 460pk en 2150Nm sterke Cursor 11 dieselmotor, met automatische 12-traps versnellingsbak. De truck is voorzien van een AS slaapcabine. Aan boord onder andere een standkachel, hi-comfort stoel, automatische klimaatregeling, grote koelkast en veel opbergvakken.

Volle tevredenheid

De chauffeur die met deze nieuwe 6×2 trekker gaat rijden, werkt binnenkort 40 jaar voor P. van der Nat. Tijdens die 40 jaar heeft hij altijd naar volle tevredenheid met verschillende Iveco’s gereden. Dat er nu een nieuwe voor hem klaarstaat mag dan ook geen grote verrassing zijn. Na aflevering zal de chauffeur nog een Iveco Driver Academy training volgen om de trekker volledig te leren kennen en daarmee ook brandstof- en onderhoudskosten te verlagen. Deze aflevertraining telt tevens mee voor de verplichte nascholing voor de code 95.

Over P. van der Nat

P. van der Nat is een familiebedrijf dat in meer dan 60 jaar is uitgegroeid tot een brede logistieke dienstverlener met een wagenpark van ruim 90 voertuigen en een personeelsbestand van circa 150 medewerkers. Ze hebben zich vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen.

Iveco Iveco S-way

2 Reacties
  1. Volledig eens met de vorige schrijver als de emblemen van iveco en scania werden omgewisseld lagen de meningen in een keer heel anders.
    zelf heb ik een week met een demo s way mogen rijden na die week wou ik mijn scania
    direct wel ruilen voor een s way, ik kan er nog wel veel meer over schrijven maar dan wordt het verhaal te lang.

    G.Douma
    13 mei 2022 om 19.55h

  2. Een schitterende auto. Jammer dat er vaak zo negatief over Iveco wordt gepraat, zelf ben ik ook al jaren een tevreden Iveco piloot. Het zijn gewoon mooie en goeie auto’s, waar je als chauffeur prima mee kunt werken. Ik moet nu een paar dagen met een Volvo FH rijden, omdat mijn auto een onderhoudsbeurt krijg, maar dan merk je toch echt wel, dat bij Iveco een hoop dingen gewoon slimmer en beter zijn dan bij zo’n Zweeds top merk. Ik wens mijn collega vele fijne en veilige kilometers met deze nieuwe wagen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie