MAN
| 10:20 | Rik Werner

Nieuwe MAN trekkers vervoeren voor GBO in Noord-Brabant vooral bouw- en sloopafval

Gebr. Van den Brand & van Oort B.V. (GBO) heeft twee nieuwe MAN TGX 26.460 trekkers aangeschaft die de weg op gaan in combinatie met kipper-opleggers. De trucks worden in Noord-Brabant ingezet en vervoeren bouw- en sloopafval.

Het bedrijf uit Uden is actief op het gebied van grond, weg- en waterbouw. Grondverzet en sloopwerken horen ook bij de disciplines en daarvoor zet het bedrijf naast een eigen machinepark ook 20 trucks in. ,,Wij hebben uitstekende ervaringen met MAN vrachtwagens en onze chauffeurs zijn er bijzonder tevreden over’’, aldus Dirk van den Brand. Hij is verantwoordelijk voor het wagenpark.

MAN

Uitstraling

De trekkers zijn uitgevoerd met een liftbare en sturende voorloopas waardoor het maximale laadvermogen wordt gehaald zonder de aslasten te overschrijden. Het bedrijf heeft gekozen voor de TGX. Van den Brand: ,,Wij vinden comfort en ruimte belangrijk, en de uitstraling van zo’n TGX is heel goed.’’ De 460 pk sterke D26 krachtbron wordt in deze uitvoering geleverd met de nieuwe TipMatic TX transmissie van ZF.

MAN

Lees ook: Enthousiasme chauffeurs brengt DB Schenker weer bij MAN

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie