| 07:56 | Bert Mateboer

Nieuw vlaggenschip bij Kreko

Een nieuwe Actros 2445 LS trekker is voortaan het vlaggenschip van VHC Kreko uit Moerdijk. De Mercedes truck is de bekroning op een order van 29 trucks, bestaande uit de modellen Atego, Antos en Actros. De wagens zijn voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket en vele luxe extra’s.

 

Het vlaggenschip met GigaSpace-cabine zal worden ingezet voor het transport tussen de vijf VHC Kreko vestigingen. Voor extra veiligheid is de Actros voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket met onder meer Active Brake Assist 4 en is een 360 graden camerasysteem achteraf opgebouwd. De cabine is onder meer uitgerust met sterrenhemel, een soundsysteem en een comfort bestuurdersstoel.

Maar vooral het exterieur van de Actros valt op. Naast de herkenbare gele kleur springen de Dura-Brights met chromen naafdoppen, rode ledlampen achter de fenders, verlichting in de skirts, de chromen grille, de verstralers, luchthoorns en de toplichten in het oog. De zijkant en achterkant achter de schotel zijn volledig dichtgebouwd. Naar verwachting gaat deze Actros jaarlijks zo’n 90.000 kilometer rijden.

VHC Kreko is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie