Truckstar Classics 3
| 08:39 | Arjan Olsthoorn

Truckstar Classics 3

De belangstelling voor klassieke vrachtwagens blijft maar groeien. Daarom lanceerden we in 2021 Truckstar Classics. Na twee succesvolle edities, kunnen wij met trots zeggen dat er een nieuwe traditie is geboren en kondigen wij de derde special in de reeks aan.

Truckstar Classics 3 is te bestellen via onze tijdschriftenshop!


Een nieuw magazine vol met alleen maar klassieke vrachtwagens, binnen kijken bij verzamelaars, interviews en nog veel meer. Gemaakt door de enthousiaste redactie van Truckstar en 100 pagina’s dik!

Klassieke voertuigen, wie is er niet groot mee geworden? Allemaal denken we nog wel eens terug aan de auto die (groot)vader reed. De meesten van ons kunnen het merk en type feilloos oplepelen en de echte diehards voegen daar nog een kenteken, een bouwjaar en een kilometerstand aan toe. Om de klassieke truck een nog mooier podium te geven brengen wij daarom Truckstar Classics uit.

Truckstar Classics

Het mooie is dat elke generatie zijn eigen favorieten en verhalen heeft. De oudere jongere van nu verlangt naar de auto’s uit de jaren tachtig en negentig. Hopelijk erven de toekomstige generaties ook deze passie en gaat die met de moderne tijden niet verloren. En mocht dat laatste wel gebeuren, dan kunnen ze tegen die tijd Truckstar Classics nog eens openslaan om al dit moois te aanschouwen en mag opa vertellen hoe mooi het allemaal was.

Interesse in de tweede editie van Truckstar Classics? Deze is hier nog te bestellen.

2 Reacties
  1. Wat leuk om mijn oude truck de 212 van Koopman gerestaureerd terug te zien in jullie blad ! Ik heb de auto overgenomen van chauffeur Jaap die hem nieuw gekregen heeft .Ik heb er mijn eerste internationale ervaring mee op gedaan!

  2. Super gaaf nummer weer maar dat ligt waarschijnlijk aan de leeftijd.
    Vooral dat stuk over v/d kwaak geweldig ik zou er zo uren over mee kunnen praten.
    Wat is er dan toch veel veranderd ik rij nog steeds graag maar tjonge af en toe zou je toch echt wensen dat je er mee kon stoppen.
    Maar ga zo door maak er meer classic,s zou ik zeggen geweldig 👌

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie