New Cool voor Kempen Transport
| 13:50 | Korneel Luth

New Cool voor Kempen Transport

Onlangs werd een New Cool-trailer aan Kempen Transport BV in Venlo afgeleverd.

Kempen Transport is het eerste Limburgse bedrijf dat met de nEW cOOL trailer gaat rijden. De koelmotor is elektrisch aangedreven waardoor de trailer erg stil is en daarnaast geheel emissieloos rijdt: er is geen uitstoot van CO₂, roet en fijnstof. De New Cool is ontwikkeld door Twan Heetkamp Trailers.

New Cool voor Kempen Transport
Een groen snoer en stekker sieren de trailer om aan te geven dat de koeling niet met een conventionele koelmotor geschiedt.

Stille koeler groot voordeel

Het stille koelen van de New Cool is voor Kempen Transport, en andere transportbedrijven, de belangrijkste reden om te kiezen voor de trailer. Het geeft transporteurs de mogelijkheid om in stedelijk gebied langer te laden en te lossen.

Kempen Transport is een van de bedrijven die vanaf het begin af aan geïnteresseerd is geweest in de New Cool-trailer. Het sluit aan bij de milieubewuste energiebeleid van het bedrijf.

Kempen Transport is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van groenten en fruit, voornamelijk van en naar Duitsland. In het begin zal de New Cool echter voornamelijk in Nederland in gezet worden.

Lees ook:

New Cool voor Cornelissen Groep

Coenen Boxmeer koelt groen met New Cool

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie