*

SilverStar
| 14:12 | Rik Werner

Mercedes Actros SilverStar Edition met vleugje Formule 1

Mercedes-Benz heeft speciaal voor de Nederlandse markt de Actros SilverStar Edition geïntroduceerd. De truck met sportieve aspiraties staat inmiddels bij de dealers.

De Actros SilverStar Edition onderscheidt zich van zijn ‘normale’ broertjes en zusjes door een opvallende striping, die gelijkenissen toont met het kleurenschema van Mercedes’ Formule 1 team. Het model valt verder op door de afwijkende zij-skirts en zwarte velgen. De SilverStar Edition wordt geleverd met de BigSpace of GigaSpace cabine en heeft standaard Bi-Xenon koplampen.

SilverStar

Chauffeursjasje

Het interieur is door Cools Bekledingen onder handen genomen. De lederen stoelen hebben groene stiknaden, terwijl dashboard en deurpanelen met leder zijn bekleed. Aardige bonus voor de chauffeur die met dit model mag gaan rijden: elke SilverStar wordt geleverd met een SilverStar chauffeursjasje in bijpassende kleurstelling.

SilverStar Dashboard

Comfortbed

De vrachtwagen wordt geleverd in verschillende vermogensvarianten, variërend van 480 pk tot 630 pk) Daarnaast is deze Actros uitgerust met allerlei extra’s, zoals anticiperende cruise controle, comfortpakket, zichtpakket en veiligheidspakket. met onder meer Active Brake Assist 4 en dodehoekherkenning. Het interieur herbergt onder meer een ‘comfortbed’ met extra dikke matras, een koelkast en ‘ambiente’ interieurverlichting.

SilverStar

Lees ook: Na twee Atego’s nu ook een Actros voor berger Roy van Rijswijk.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie