| 09:39 | Arjan Olsthoorn

MAN TGX 6×4 voor Eljo Exalto

Met trots heeft Eljo Exalto Transport & Opslag in Brakel hun nieuwste aanwinst, een MAN TGX 33.520 BL 6×4 GX zwaartransporttrekker, in gebruik genomen. Deze uitbreiding van hun wagenpark komt er mede door de specifieke voorkeur van hun chauffeur, Kees van Maren, voor het merk MAN.

Deze trekker, geleverd door MANA Bedrijfswagens, zal door Eljo Exalto worden ingezet voor diverse transportdoeleinden, waaronder het vervoer van staal, staalconstructies en speciaal transport in combinatie met een Euro dieplader.

De TGX is aangepast aan de wensen van de klant en beschikt over bijna alle mogelijke opties. Met zijn robuuste 6×4 configuratie is de trekker uitgerust met een indrukwekkende kastenwand achter de cabine en op maat gemaakte zijskirts. Extra verlichting, waaronder vier lampen in de grille en twee naast de lichtbak, is toegevoegd voor optimale functionaliteit. De op maat gemaakte zonneklep, uitgerust met een staande led-bak, draagt bij aan de indrukwekkende uitstraling van deze MAN TGX.

Lees ook: Boekema Workum zet Renault Trucks T High containerauto in

Het opvallende spuitwerk, perfect uitgevoerd in de kenmerkende huisstijl, is verzorgd door Dubbeldam Groep uit Schelluinen. Het aflevercentrum van MANA Bedrijfswagens in Tilburg heeft de trekker volledig rijklaar gemaakt volgens de specifieke wensen van Eljo Exalto.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie