Zwaar Speciaal Transport Special
| 15:45 | Arjan Olsthoorn

Zwaar & Speciaal Transport Special 2021

Bij Truckstar editie 13 ontvangen onze abonnees de tweede special van dit jaar: de Zwaar & Speciaal Transport Special van maar liefst 100 pagina’s met transporten vol brede, hoge, lange of zware ladingen, in binnen- en buitenland. Heb je geen abonnement op Truckstar en krijg je daarom de Special niet automatisch in de bus, kijk dan hieronder voor een tipje van de sluier. Wil je Truckstar nummer 13 én de Special kopen, spoed je dan nu naar de winkel. Maar uiteraard is Truckstar ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. En wil je echt niets missen, word dan abonnee. Bekijk hier een uitgebreide preview van Truckstar 13.

Nugteren Transport

Via Whatsapp komt er op maandagmiddag een bijzonder berichtje binnen: “Hej Nino, we hebben vanavond een mooie klus in Sprundel met een lading van vijftig ton met een lengte van twaalf meter, een breedte van drie meter en een hoogte van 7,30 meter”, luidt de tekst. Daar willen we bij zijn.


SPMT Sarens

Wat er precies onder de zeilen zit, is onbekend. Het enorme gevaarte is onderdeel van een nieuwe fabriek waarover uit concurrentieoverwegingen niks bekend mag worden. Maar dat het een zwaar voorwerp is, is zeker. Sarens zet voor het transport maar liefst 64 aslijnen in.


De Romein Group

Stripheld Obelix verzuchtte het eeuwen geleden al: „Rare jongens, die Romeinen.” Bij De Romein Group is er niets raars, behalve dan dat ze daar heel dik materieel hebben.


Van Ginkel

Een VOC-mentaliteit betekent dat je bereid bent aan te pakken en door te zetten. Die mentaliteit komt de mannen van Van Ginkel uit Barneveld goed van pas als ze aan de VOC-kade in Amsterdam moeten laden en lossen. In de Van Gendthallen staat een hoogwerker, die er vandaag geen zin in heeft.