Met de vlam in de pijp
| 22:11 | Arjan Olsthoorn

Luister: nieuwe versie ‘Met De Vlam In De Pijp’ voor logistiek Nederland

NPO Radio 2-dj Bart Arens presenteert in zijn radioshow de ‘Aan De Slag Artiesten Challenge’. Niemand minder dan Henk Wijngaard maakte een liedje speciaal voor de hele logistieke sector!

Alle vrachtwagenchauffeurs, mensen in de vaart, in distributiecentra, koeriers… Echt iedereen die ervoor zorgt dat iets in deze lastige tijd van A naar B komt. Deze is voor jullie!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Miss Montreal, 3JS, Niels Geusebroek en Alain Clark gingen hem al voor en schreven deze week liedjes voor allerlei vitale beroepen/groepen in Nederland. Om heel logistiek Nederland een hart onder de riem te steken heeft Henk Wijngaard een nieuwe versie van ‘Met De Vlam In De Pijp’ gemaakt.

Beluister hierboven het interview met Henk Wijngaard op NPO Radio 2.

18 Reacties
  1. Super NUMMER ELKE dag risico besmet te worden, maar de goederen moeten wel gebracht worden ook de medische artikelen, voedsel ,noem maar op alles wat je hebt heeft al in een truck gestaan vergeet dat niet!

  2. supper zo met deze Carona Crissis
    Het is gewoon hard werken voor de Chauffeurs met al die Mensen welke de winkels leeg pleunderen en lullig gezegd dat hun stop plekken gesloten zijn en zellfs het voor de meeste een drama is om een goede stop te maken en er veel wc”s dicht zijn .

  3. Ik ben Ronald zelf chauffeur en hij mag voor mijn iedere dag wel gedraaid worden, zodat ook iedereen eens wakker word geschut vooral die mensen met de luxe auto ze weten niet wat vrachtwagen chauffeurs allemaal doen als we er niet zijn is er niets meer in de winkels we kunnen ook niet zonder de boeren.
    Dus Henk het is een top liedje ga zo door 👍👍💪

  4. Tof liedje en de absolute waarheid. Dit is vaak een vergeten groep, ze hebben geen gemakkelijke taak en kunnen maar op weinig respect rekenen. Mogen op de bedrijven zelfs niet naar het toilet, langs de weg dan????? Mag ook niet……In een plastiek zakje in de truck….maar waar blijf je met dat zakje????Parkings zitten vaak overval, zijn afgesloten en op de pechstrook mag uiteraard ook niet, over je tijd gaan is een zware boete…..Propere toiletten op ieder bedrijf, als ze moeten wachten een bakje koffie…wees lief voor de chauffeurs

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie