Tol
| 09:34 | Arjan Olsthoorn

L.A.W. Tol investeert in nieuwe Broshuis 4-assige semi dieplader

Een divers wagenpark met grondverzetmachines heeft een oplegger nodig die van alle markten thuis is. Daarom heeft L.A.W. Tol B.V. geïnvesteerd in een nieuwe Broshuis 4-assige semi dieplader met kleppen.

Met deze multifunctionele hydraulisch gestuurde semi dieplader met een brede laadvloer van 2,75m, kunnen ze vrijwel elke soort lading meenemen. De wielkuilen zijn ideaal voor de transport van grondverzetmachines en de gieksluif bied ruimte voor de lange giek van grote rupskranen.

Functioneel

De semi dieplader van L.A.W. Tol B.V. heeft sjorogen in zowel de kantbalk als tegen de ligger. De hydraulische valsteunen en oprijkleppen zijn gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening. Er zijn veel mogelijkheden op en onder de laadvloer om (sjor) materialen op te bergen. En alle losse delen zijn goed hanteerbaar voor één persoon. Dit maakt het een semi dieplader die functioneel, veilig en makkelijk in gebruik is, zelfs in het drukke centrum van Rotterdam.

Tol uit Piershil is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en transport. Innovatie en continuïteit zijn belangrijke waarden voor het familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar aan geschiedenis en de derde generatie die in het bedrijf werkt, is de continuïteit zeker gewaarborgd.

‘Blij mee’

Chauffeur Esmeralda Tol, bekend van het tv-programma ‘Meiden die rijden’, is blij met de nieuwe dieplader. “De dieplader bevalt zeer goed! Hij hangt er mooi achter en is voor verschillende machines goed in te zetten, van klein tot groot! Ben er mega blij mee,” laat een enthousiaste Esmeralda weten.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie