Logicx Berging
| 15:21 | Arjan Olsthoorn

International Car Logistics verder onder de vlag van Logicx Berging

Logicx Berging, dochteronderneming van de ANWB, kondigt de overname van International Car Logistics van Hendriks Lottum aan. De overname betekent voor Logicx een verdere versterking van haar Europees transportnetwerk.

De compound in Lottum, de internationale transportcapaciteit, het Europees transportnetwerk en de ervaring van International Car Logistics zijn een waardevolle aanvulling op het bestaande netwerk en de locaties van Logicx. Logicx kan hiermee nog efficiënter werken en de kwaliteit en service van haar dienstverlening voor het Europees netwerk voor de toekomst borgen. Met deze overname komen chauffeurs, overig personeel en materieel onder de vlag van Logicx.

Lees ook: AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

Logicx is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Logicx helpt in binnen-en buitenland gestrande reizigers met vervangend vervoer en zorgt tevens voor berging en transport van voertuigen. In totaal verzorgt Logicx ruim 325.000 voertuigverplaatsingen en levert circa 120.000 keer vervangend vervoer per jaar. Logicx telt ruim 400 medewerkers.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie