baankaart 2023
| 09:00 | Arjan Olsthoorn

Laatste kans: baankaart Truckstar Festival 2023

Op 29 en 30 juli 2023 vindt het 41e Truckstar Festival plaats op het TT Circuit in Assen. Abonnees van Truckstar maken kans om met hun vrachtwagen langs de baan te staan. Je kunt hier inschrijven! Inschrijven kan t/m 31 januari 2023.

Loting

Ieder jaar krijgen wij meer aanmeldingen dan er plaats is. Helaas moeten wij dus ook mensen teleurstellen. De selectieprocedure gaat door middel van loting. Bij de inschrijving vragen wij ook om extra informatie over de vrachtwagen die je inschrijft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting. Uiterlijk 1 april 2023 krijgt iedereen bericht of hij wel of geen kaart heeft.

Kosten

De kosten voor een baankaart op het Truckstar Festival 2023 zijn voor Roadcardhouders € 155,- en voor abonnees zonder Roadcard € 165,-. Deze prijs is inclusief twee weekendkaarten en een deelnemerstas met een aandenken. (Prijswijzigingen voorbehouden)

Betaling

Indien je ingeloot bent voor een baankaart dan zal het verschuldigde bedrag in mei afgeschreven worden.

Baankaart is persoonsgebonden

De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervalt de toegang en plaats langs de baan.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen

Tijdens het inschrijven kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn ook bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

Binnenrijden

Omdat niet iedereen tegelijk het TT Circuit op kan, wordt iedereen in een bepaald tijdvak ingedeeld om de baankaart af te halen. Er zijn drie afhaalpunten: Assen-Noord, Zwolle en Drachten. Begin juli ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen.

Annuleren

Het annuleren van een baankaart kan alleen met een geldige reden t/m 10 juli 2023. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit te allen tijde door te geven. Indien je toch je kaart laat afhalen door iemand anders zonder toestemming, zullen zowel jij als de persoon die de kaart afhaalt een aantekening krijgen en volgend jaar uitgesloten worden van deelname.

Lees hier het Reglement Truckstar Festival

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Truckstar Festival? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl.

 

1 Reactie
  1. Lieve jan koopman wij willen heel graag Asjeblieft met trucksdag meedoen 2023 derde zaterdag van september wij willen opgeven wat is dan datum derde zaterdag van september dan als het doorgaat kan dat met overleg met jou en overleggen ook met begeleiding Harriet of Sanne begeleiding taem2 staatsmanlaan 137 8014 pw zwolle Als je post van truckersdag gaat opsturen GROETJES jooske en ben

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie