| 12:11 | Arjan Olsthoorn

Graaco vernieuwt wagenpark met vijf DAF XF trekkers

Onlangs zijn er vijf nieuwe DAF XF trekkers overhandigd door Reinder Dorenbos, verkoper bij Bakker Bedrijfswagens, aan Graaco in Coevorden. Tijdens de feestelijke dag konden de chauffeurs hun hart ophalen en de nieuwe aanwinsten bekijken, waarbij zij instructie kregen.

De nieuwe DAF trucks kenmerken zich door de luxe cabine voor de XF serie, met aerodynamica voor zuinig rijden. De grote en diepe voorruit, die aan de zijkanten gebogen is, in combinatie met grote zijruiten, biedt een goed direct zicht voor de chauffeur om de verkeersveiligheid te vergroten.

Graaco heeft bij de aankoop van de nieuwe trucks bewust gekozen voor Bakker Bedrijfswagens. Dit is voor Graaco een lokale partij waarmee warme banden bestaan. Ook de vorige serie trucks zijn door hun geleverd. De medewerkers zijn vakbekwaam en staan Graaco met raad en daad terzijde. Met de nieuwe trucks kan Graaco zijn klanten ook de komende jaren optimaal van dienst zijn. Met de vrachtwagenvloot worden de Benelux, Duitsland en Zweden bediend, daarnaast zijn er goede connecties met collega-bedrijven voor het omvangrijke transport, dat over de weg en ook per trein plaatsvindt.

Comfortabel

Het interieur van de cabine is comfortabel voor rijden en slapen met een praktische indeling. De chauffeursstoel, met stoelverwarming, stoelventilatie, luchtvering en een hoge rugleuning met verstelbare schoudersteun dragen bij aan het comfort voor de chauffeur.

Tevens zijn de XF’s voorzien van standairco en een ingebouwde magnetron. De op de trucks aanwezige systemen voor communicatie en rijmanagement zijn helemaal van deze tijd; van online fleet managementsysteem met relevante informatie over de truck en locatie tot een uitgebreid infotainment systeem voor de chauffeur.

Graaco

Graaco is een toonaangevende logistieke dienstverlener en richt zich op productie- en handelsbedrijven. Het bedrijf ligt dicht bij de A28, A37 en de Duitse A31. Ook is het rechtstreeks verbonden aan het Nederlandse en het Europese spoorwegennet. Graaco beschikt in Coevorden over 220.000 m2 grondoppervlakte, waarvan 88.000 m2 is bebouwd met een Grain Terminal en met warehouses, geschikt voor opslag en vele vormen van Value-Added-Services.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie