Iveco
| 21:47 | Rik Werner

Gerard de Rooy blikvanger tijdens Iveco Business Days

Dakar-held Gerard de Rooy was met zijn spectaculaire Iveco truck een van de blikvangers tijdens de Iveco Business Days in Loon op Zand.

Klanten van de Italiaanse truckfabrikant kregen de gelegenheid op een speciaal voor de gelegenheid uitgezet parkoers te ervaren hoe heftig het er in een cockpit van een Dakar-truck aan toe gaat. Erg heftig dus. Door de zware regenval van de afgelopen dagen was het terrein erg zwaar en blubberig, waardoor zelfs de ervaren De Rooy eenmaal vast kwam te zitten.

Iveco

New Holland

Maar er was, uiteraard, meer vertier. Er kon worden gereden met verschillende trucks uit het Iveco-programma, waaronder de nieuwe Stralis Natural Power op LNG. Ook stoeien met Jeeps en oefenen met tractoren en graafmachines van New Holland behoorde tot de mogelijkheden. Op een speciale bedrijvenmarkt konden bezoekers hun licht opsteken over de mogelijke voordelen van rijden op LNG. Een bezoekje aan een Italiaanse barbier was een andere interessante optie! Je reflexen testen in een racesimulator trouwens ook, onder begeleiding van het jonge vrouwelijke racetalent Beitske Visser.

Beitske Visser

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie