F-Line
| 11:22 | Arjan Olsthoorn

Ford Trucks introduceert F-Line naast F-Max

Op Solutrans heeft Ford Trucks het doek getrokken van de nieuwe F-Line serie, met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en connected voertuigtechnologieën. Daarnaast presenteerde Ford Trucks de F-Max Select, de nieuwe en gelimiteerde versie van de F-Max.

De F-Line serie, ontworpen en ontwikkeld door Ford Trucks bestaat uit 3 segmenten: ditributie, bouw en trekkers. Anders dan bij de F-Max zijn er veel verschillende specificaties mogelijk. Waaronder de 4×2,6×2, 8×2 trucks, 4×2 en 6×4 trekkers en 6×4 en 8×4 bouwvoertuigen.

‘Trots’

“Als innovatief merk dat luistert naar de behoeften van onze klanten, richten we onze R&D-inspanningen op het op de markt brengen van de volgende generatie technologieën. Met elk nieuw product dat we ontwikkelen, willen we onze klanten helpen hun bedrijf winstgevender te maken. We zijn er trots op om de nieuwe F-Line serie te presenteren; ontworpen om de operationele kosten te verlagen en de prestaties van het voertuig te verhogen, zodat onze klanten een comfortabelere en veiligere rijervaring hebben dankzij connected voertuigen en geavanceerde veiligheidstechnologieën”, zegt Emrah Duman, Vice President bij Ford Trucks.

Geen importeur

Met zijn grote grille en staande koplampen heeft de F-Line duidelijk het gezicht van zijn groterebroer de F-Max overgenomen. De F-Line is in Oost-Europa een succes en ook in België zien we de Turkse truck steeds vaker op de weg. In Nederland rijden er een paar, maar een gebrek aan importeur laat grotere verkoopcijfers op zich wachten. Het is dus ook maar de vraag of we de F-Line in Nederland op de weg gaan zien.

F-Max Select

Op Solutrans introduceerde Ford Trucks gelimiteerde uitvoering van de F-Max, de F-Max Select. Een speciale versie van de ‘2019 International Truck of the Year (ITOY)’ bekroonde F-MAX, beperkt tot 400 eenheden. Dit exclusieve pakket verrijkt design details gecombineerd met geavanceerde technologie en comfort, aldus de truckfabrikant.

3 Reacties
  1. Waarom is er geen Nederlandse importeur?
    Ook bij de personenauto is de Nederlandse importeur er meester in om juiste de leuke uitvoeringen van de diverse modellen in Nederland niet te leveren. Heel vreemd beleid.

  2. Onbegrijpelijk dat er geen importeur voor te vinden is hier in Nederland. BMC (ook uit Turkije) heeft wel een Nederlandse importeur. Die Ford ziet er toch een stuk moderner uit dan die BMC.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie