| 10:20 | Arjan Olsthoorn

DAF XG bergingstruck voor Ruud Erven Berging

DAF-dealer Van Tilburg-Bastianen in Tiel heeft onlangs de sleutels van de DAF XG 430 officieel overhandigd aan Ruud Erven Berging. De DAF XG is voorzien van een verzwaarde achteras en luchtgeveerde vooras. De bergingsinstallatie is een DGT 16.000 met 16 tons lier en de opbouw van de kasten is verzorgd door HSM in Utrecht.

Ruud Erven is vanaf 2005 als berger werkzaam geweest bij internationaal bergingsbedrijf Joh. van der Zand in Buren. Met de door de jaren heen opgedane kennis en ervaring als berger, chauffeur en planner op de alarmcentrale zijn er veel contacten gelegd met andere bergingsbedrijven in binnen- en buitenland. Dat heeft er toe geleid dat Ruud als zelfstandige de uitdaging aan te durft te gaan.

Ruud Erven Berging is vanuit het centraal in Nederland gelegen Buren actief om gestrande voertuigen boven de 3500 kg te bergen c.q. te repatriëren in heel Europa. De zelfstandige berger heeft een internationale 24-uurs service die dag en nacht bereikbaar is onder telefoon nummer 06 580 16000.

Ruud Erven

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie