Megaorder DAF
| 13:00 | Rik Werner

DAF sleept megaorder uit Hongarije in de wacht voor levering 400 trucks

DAF heeft in Hongarije een mega-order voor de levering van vierhonderd trucks in de wacht gesleept. De vrachtwagens, van de modellen CF en XF, zijn bestemd voor de Révész Group.

De Hongaarse transporteur zou na uitgebreide testritten vooral zijn gevallen voor het lage brandstofverbruik van de Nederlandse vrachtwagens.

Motorvermogen

Maar niet alleen de spaarzaamheid viel in goede aarde. ,,Onze eigen chauffeurs zijn bijzonder enthousiast over het geweldige motorvermogen en de algemene rijeigenschappen”, stelt Zoltán Sipos, directeur van Lerton Trans Ltd, dat deel uitmaakt van de Révész-groep. ,,Dat enthousiasme is erg belangrijk voor ons omdat we onze chauffeurs het beste comfort willen bieden.’’ De vervoerder reed overigens al met DAF’s van het type CF.

Niet de grootste

De eerste 180 nieuwe trucks wordt in de komende weken aan de Révész Group geleverd. De overige 220 stuks volgen in 2018. Het is overigens niet de grootste Hongaarse order voor de Eindhovense truckproducent. DAF leverde al eens duizend vrachtwagens aan transporteur Waberer’s International.

Lees ook: Van den Broek distribueert met veertien frisse DAF’s

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht. 

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie